نکن آقا!

قبلا گفته بودن که میخوان اینترنت میلی راه بندازن

چند روزه طلیعه های نحس این حرکت ضد ملی داره خودشو بروز و ظهور میده

سرعت اینترنت پایین اومده و جالبه که  سایتهای خزعبلی مثه فارس نیوز(دروغ نیوز) با سرعت خیلی بالایی باز میشن!

نتیجه این عمل مستبدانه دیر یا زود بر همه روشن میشه

اون روزی که مردم به اینترنت ماهواره ای رو بیارن و یا اون روزی که عنان وقایع در جامعه به طور کامل به دست ماهواره ها بیفته و به این ترتیب از یک رسانه رو در رو که توان مقابله به مثل به طور آزادنه برای همه درش وجود داره مثه اینترنت، جامعه به طور کامل و منفعل در معرض امواج یک طرفه ماهواره قرار بگیره که فقط دریافت داره!

با این کار دیگه چند هزار طلبه و چند ده هزار بسیجی وبلاگ نویس هم بی ثمر میشن چون عملا دیگه جایی برای حضور دیگران در نظر گرفته نمیشه و  مخاطب به صورت در بست رو به  رسانه یک طرفه ماهواره میاره!

فقط  چند تا سوال برام مطرحه:

آیا دیکتاتور مقرر فرموده که کامپیوترها هم  طی یک عملیات پلیسی از درون خانه ها دزدیده شن؟

احتمالا پاسخ این سوال منفیه چون ایشون ثابت کرده که به مظاهر تکنولوژی خصوصا زمانی که برای اهداف عالیه اش مورد استفاده قرار بگیرن بسیار علاقه منده! اصولا ایشون علاقه منده که از هر گونه تکنولوژی برای نابود کردن خود تکنولوژی  و صاحبش استفاده کنه ولی خوب ... .

با این حساب حذف کامپیوترها حداقل در حال حاضر منتفیه!

امروزه حتی با داشتن ضد ویروس و ویندوز به روز شده،  باز هم کامپیوترها آلود میشن و هزار مشکل جور وا جور برای کامپیوترها ایجاد میشه! (هنوز استاکس و تبعاتش رو که فراموش نکردن)

حالا سوال من  اینه که با سترون کردن کشور و نرسیدن آپدیتهای مورد نیاز و البته وجود دشمن!!! در پشت مرزها، اگر خدای ناکرده یه فلش کوچولوی آلوده، همراه با مواد مخدر!!! مثلا از مرزهای شرقی کشور وارد شد و به اولین کامپیوتر واقع در شبکه اینترنت میلی وصل شد، چجوری کامپیوترای بیچاره از خودشون دفاع کنن؟ کامپیوترهایی که نه ویندوز به روز شده دارن و نه ضد ویروس!

یا

جدیدا واسه افزایش حجم علم!!! باید مقاله در ژورنالای بین المللی چاپ بشه، دیکتاتور و اعوان و انصارش به خاطر اثبات اینکه کارشون درسته و کار ما رو هم درست کردن، خیلی به این مساله علاقه دارن، آیا با اینترنت میلی میشه به مقالات و پژوهشهای بین المللی دسترسی پیدا کرد؟

ممکنه برای حل این مساله بیان یه جاهایی رو بذارن واسه پژوهشگرا، خوب مشکل از همین جا شروع میشه، یا باید این جور جاها متمرکز باشه تو چند تا شهر بزرگ، که با این حساب مثلا فلانی باید از زاهدان بیاد تهران به اینترنت بین الملی وصل بشه و بره! یا اینکه متمرکز نباشه و با استفاده از شبکه ملی بهش تو خونش اینترنت آزاد بدن و این خودش سرآغاز مشکله بعدی میشه!

بالاخره هر پژوهشگری خانواده داره که دوست دارن با دنیای آزاد ارتباط داشته باشن و اینا ممکنه از این امکان سواستفاده!!!! کنن، خوب اینجا راه حل چیه؟

پژوهشگر باید تعهد بده و اگر سواستفاده!!!! کرد مجازات بشه، با این حساب یا پژوهشگر عطای این کارو به لقاش میبخشه و پیشرفت علمی کشور  مختل میشه یا اینکه پیه استفاده خانواده رو تنش میماله و میره زندان یا اینکه اجازه استفاده نمیده و بچه کوچیکه، پسورد پدر رو میزنه و باعث میشه پدر دوباره بره زندان!!!

آخه آقا جان اینم شد کار

نکن!!!!

اگه دوست داشتید بگید تا بقیشم واستون توضیح بدم!


نسل مرگ

نهال  پی بهنام روان گشت

باغبان تیشه به دست در کدام سوداست؟؟؟؟

نسل بغض

نسل کینه

نسل سوخته!

نسل مرگ

رقص مرگ

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

کوهیار کجاست؟


اولین کلمه ای که نوشتیم.

آدمهای ناشکری هستیم وقتی هر روز صبح از خواب بلند میشویم و خدا را برای مـدرسه نرفتن شکر نمیکنیم.(وودی آلــــن)

با وودی آلن موافقم

ولی حرفم این نیست، یادتون میاد اولین کلمه ای که نوشتید چی بود چجوری نوشتید؟

اولین کلمه ای که نوشتم آب بود الفش مشکی و ب قرمز بود شاید چون حروف جدید رو باید قرمز مینوشتیم.

اولین کلمه ای که روی تخته سیاه نوشتم، بادام بود.
شما چطور؟


چرا؟

"«پارس جنوبی» چگونه ثروت سرانه «قطر» را 10 برابر «ایران» کرد؟‍! "

عصرایران - صندوق بین المللی پول در آخرین گزارش خود اعلام کرد که قطر از نظر شاخص قدرت خرید، ثروتمندترین کشور جهان شده است.

بر اساس اعلام این صندوق سرانه تولید ناخالص داخلی قطر 81 هزار و 466 دلار است که حدود10 برابر ایران است!

با این اوصاف کشور کوچک قطر با جمعیتی کمتر از یک میلیون نفر - که بخش قابل توجهی از آن هم مهاجران و نیروی کار خارجی است - درصدر ثروتمندترین کشورهای جهان از نظر قدرت خرید بر مبنای سرانه تولید ناخالص داخلی قرار گرفته است تا این کشور علاوه بر یکه تازی رسانه ای در جهان عرب- به مدد الجزیره - و نیز در کنار سیاست خارجی توسعه محورش، یک قدرت نوظهور اقتصادی نیز باشد.

اما اینکه قطر چگونه توانسته است به این حد از مکنت و ثروت برسد، سوالی است که مستقیما به ایران نیز مربوط می شود.

ایران و قطر در خلیج فارس صاحب یک میدان گازی مشترک هستند. ایرانی ها آن را "پارس جنوبی" می نامند و قطری ها "میدان شمال" می خوانندش.

طبق مقررات بین المللی، ایران و قطر به عنوان مالکان این میدان ،که بزرگترین گازی دنیاست، می توانند هر اندازه که بخواهند از آن برداشت نمایند و اینگونه نیست که سهم هر کدام مثلا 50 درصد از کل این میدان باشد. بنابراین ممکن است کشوری با برنامه ریزی و سرمایه گذاری مناسب، 90 درصد برداشت کند و آن یکی 10 درصد و حتی کمتر.

از این رو، قطری ها در سال های اخیر با یک برنامه ریزی دقیق و با همکاری شرکت های مهم نفت و گاز جهان، اقدام به استحصال گسترده گاز و میعانات گازی از این حوزه مشترک کرده اند. به طوری که در حال حاضر تنها از رهگذر صادرات LNG حاصل از پارس جنوبی، قطری ها در سال قریب به 40 میلیارد دلار سود خالص به جیب می زنند که برای این کشور کم جمعیت رقمی افسانه ای است که اجداد قطری ها در خواب هم نمی دیدند.

اما اینک در حالی که ایران 75 میلیون نفری با مشکلات اقتصادی متعددی مواجه است و هر کدام از این 75 میلیون نفر در ذره ذره پارس جنوبی با قطری ها سهیم اند، شریک جنوبی به یمن دوراندیشی و مدیریت کارآمدش توانسته است آن "خواب ندیده" را تعبیر کند و سهم ایرانی ها را به طور کاملا قانونی و شرافتمندانه تصاحب کند.

قطری ها برای توسعه فازهای گازی خود در پارس جنوبی یا همان میدان شمالی برنامه ریزی بسیار دقیقی دارند. آنها محاسبه می کنند که فلان فاز دقیقاً‌ چه زمانی به پایان می رسد و بر اساس آن، اقدام به ساخت اسکله، سفارش کشتی های حمل LNG و بازاریابی می کنند تا به محض استحصال،کشتی در اسکله ی آماده شده، پهلو گرفته باشد و مشتری هم در آن سوی جهان منتظر LNG قطر باشد.

اما در ایران، آن طور که سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس اعتراف کرده، در پارس جنوبی نسبت به قطری ها 10 سال عقب هستیم و خبر بد اینکه شیب این میدان نیز به سمت قطر است که با کم شدن حجم موجودی آن، در نهایت این قطر خواهد بود که تتمه این میدان گازی را برداشت خواهد کرد و ملت ایران سهم مناسب خود از بزرگترین میدان گازی کل تاریخ در کل جهان را هرگز دریافت نخواهد کرد چه آنکه در سایه سوء مدیریت ها و مشکلات اقتصادی و فنی و تحریم ها هنوز که هنوز است توسعه فازهای پارس جنوبی در ایران یک دغدغه و مشکل دائمی است و ای بسا زمانی فازهای ایرانی پارس جنوبی تکمیل شوند که دیگر در این میدان گازی نمانده باشد.

نکته آن که قطری ها نه تنها به سرعت فازهای خود در پارس جنوبی را توسعه می دهند بلکه برای کند شدن روند توسعه فازهای ایرانی پارس جنوبی کارشکنی هم می کنند و به لطایف الحیل می کوشند شرکت های خارجی طرف قرار داد ایران ،‌ در کار خود وقفه ایجاد کنند کما این که در حال حاضر پیمانکار چینی توسعه فاز 11 مدت هاست که امروز و فردا می کند و این در حالی است که در قطر کارها بر اساس برنامه به سرعت پیش می رود.

قطری ها نه تنها از رهگذر پارس جنوبی به ثروت بسیاری رسیده اند بلکه با درک این واقعیت که روزی این میدان تهی از گاز خواهد شد، درآمد حاصله از آن را در اقصی نقاط جهان سرمایه گذاری می کنند تا یک درآمد زاینده و دائمی برای نسل های آینده از خود به جا بگذارند.

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

اینا همون عربایی هستن که ما بهشون میگیم، سوسمار خور و هزار تا عیب و ایراد روشون میذاریم

اینا سردار رستم قاسمی ندارن، قرارگاه خاتم الانبیا ندارن، هزارتا آدم مقدس ندارن

ما ادعا داریم

عربا ندارن

سرانه هر عرب قطری الان چند برابر ماست

جام جهانی رو با پول میارن تو کشورشون که اونم براشون میشه منبع ثروت بیشتر

کشوری که از کوچکترین استان ما کوچکتره(فکر میکنم)

بهترین خط هوایی دنیا رو داره

یه حوزه مشترک  گازی با ما داره

اونا 90% ما 10%  برداشت داریم

اونا الجزیره دارن

ما پرس نیوز

اونا از لیبی و میدون جنگش پخش مستقیم دارن

خبرنگار ما از هتلش بیرون نمیره

اونا حرف مفت نمیزنن

بزرگای خودخوانده مملکت ما ادعای زعامت جهان اسلام دارن

اونا کم کم دارن بار و بنه شونو میبندن و میرن

ما خاک کشورمونو بهشون میفرشیم

ما هنوز داریم حرف مفت میزنیم

اونا .... .